Birou Mediator Bucuresti

Birou mediator Mihu Dumitru

Contactati-ne la telefon:
0722 508 464

Acasa

Biroul de Mediator MIHU DUMITRU, a fost infiintat prin hotararea nr. 2060  din 20.05.2011 a Consiliului de Mediere inregistrat in registrul Formelor de exerciatare a Profesiei la aceeasi data, la pozitia 2427.

Mediatorul a obtinut autorizatia de mediator eliberata de Consiliul de Mediere in baza Hotararii nr.2024 / 20.05.2011 in conformitate cu prevederile Legii 192/ 2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si absolvirii cursurilor de formare in profesia de mediator.

Mediatorul titular al Biroului de mediator MIHU DUMITRU este licentiat in drept  si economie , exercitand pe langa activitatea de mediere si pe cea de avocat in Baroul Bucuresti din anul 2006. Asadar dispune de o bogata experienta in lucrul cu oamenii acumulata, in anii de munca in slujba semenilor.

In concluzie, va asteptam in cadrul biroului din Bucuresti pentru a beneficia de servicii de mediere la un inalt nivel profesional, pentru a incerca sa gasim solutii la problemele Dumneavoastra, in conditii de discretie, confidentialitate si in cel mai scurt timp.

Nu ai reusit pe cale amiabila? Apasa Aici pentru a contacta un avocat.

 

Web Design and Development Company BangladeshOnline Shopping Bangladesh